Nieuwe Lysterbesse

Een eigen studio, een échte thuis

In de Lysterbesse organiseren de bewoners hun leven zo zelfstandig mogelijk. De nieuwe studio's liggen in een rustige, groene omgeving en bieden voldoende privacy, meer bewegingsruimte en comfort. Elke studio heeft een badkamer en eigen terras.

Er wordt volop gewerkt aan de binnen- en buitenafwerking en verhuisdozen worden verzameld. Iedereen kijkt ernaar uit om te verhuizen naar de nieuwe studio's. 

Met jouw steun richten we de gemeenschappelijke ruimtes is, zoals bijvoorbeeld een aangepaste gemeenschappelijke keuken. Het zou ook fijn zijn om een mooi terras te kunnen aanleggen met tuinmeubels, waar de bewoners gezellig kunnen buiten zitten. 

Alvast hartelijk dank van alle Lysterbesse bewoners ! 

 

Aarzel niet en bouw mee aan kansen voor de bewoners van de Lysterbesse. 

Zet een actie op of doe een gift en ontvang als Vriend van Dominiek Savio :

- een uitnodiging naar de opening van de nieuwe Lysterbesse 

- onze nieuwsbrief 'Vrienden van Dominiek Savio' 

 

Volg onze reporter ter plaatse

 

Miguel is onze reporter ter plaatse. Hij woont in de Lysterbesse en volgt de werkzaamheden op de voet. Hij legt elke evolutie van het bouwproces voor ons nauwgezet vast op beeld.

De laatste fase van de ruwbouw is afgerond. De nieuwe Lysterbesse is met het plaatsen van het dak wind- en waterdicht gemaakt.
Iedereen kijkt uit naar het eind van de werken en de verhuis begin 2023!

"Ik droom van een eigen stekje waar ik zo zelfstandig mogelijk kan wonen. Een plaats met voldoende bewegingsruimte, waar ik mij goed voel en écht thuis kan komen."


Dominique, bewoner van de Lysterbesse 

"Ik ga heel actief door het leven en wil dan ook zo zelfstandig mogelijk wonen. Hockey spelen bij sportclub GIDOS in nationale competitie is helemaal mijn ding. Ik ga graag uit met vrienden en mediterraan koken, is een andere passie."


Fuxin, bewoner van de Lysterbesse